ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ glo™
Για να αποκτήσεις πρόσβαση στον ιστότοπό μας θα πρέπει να επαληθεύσεις ότι είσαι καπνιστής και άνω των 18 ετών.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας - Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η British American Tobacco ΕΛΛΑΣ Α.Ε., με έδρα το Μαρούσι, Αττική, επί της οδού Αγίου Θωμά 27 (εφεξής "ΒΑΤ" ή «Εταιρεία»), ως Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές των προϊόντων της, υφιστάμενους και μελλοντικούς, σχετικά με τους σκοπούς και τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων.

Ποιός είναι ο σκοπός επεξεργασίας και πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας;
Σκοποί Επεξεργασίας:

 1. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και την ανάμειξη του νικητή
  Κατηγορίες Δεδομένων:

  Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την ενεργοποίηση της εγγύησης της συσκευής σας και συγκεκριμένα το ονοματεπώνυμο σας, αριθμός τηλεφώνου, email και ημερομηνία γέννησης. Στη συνέχεια και σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητή, θα επεξεργαστούμε την ταυτότητα ή όποιο άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας μας προσκομίσετε. Περαιτέρω, στην τελευταία περίπτωση, θα ανακοινωθούν τα ονοματεπώνυμα των νικητών με post στη σελίδα www.discoverglo.cy και αντίστοιχα στο Facebook glo Cyprus.
  Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:
  (α) η λήψη μέτρων προσυμβατικά κατ’ αίτηση σας, προκειμένου να συμμετέχετε στον διαγωνισμό.
  (β) η εκτέλεση σύμβασης αναφορικά με την ανάδειξη του νικητή και την παραλαβή του σχετικού δώρου.

 2. Για την αποστολή ειδοποιήσεων σχετικά με προωθητικές ενέργειες, προσφορές, κλπ.
  Κατηγορίες Δεδομένων:

  Η διοργανώτρια εταιρεία θα προβεί σε επεξεργασία των δηλωθέντων από σας προσωπικών δεδομένων, ήτοι το ονοματεπώνυμο, κινητό/σταθερό τηλέφωνο και email, με σκοπό την αποστολή ειδοποιήσεων σχετικά με προωθητικές ενέργειες, προσφορές, νέες υπηρεσίες/ προϊόντα, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς.
  Η Δήλωση συγκατάθεσης περιλαμβάνει επίσης την ενημέρωση του συμμετέχοντα, σχετικά με τη δυνατότητα ανάκλησης της συγκατάθεσής του, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι η ανάκληση της συγκατάθεσής δε θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που διενεργήθηκε κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή, καθώς επίσης και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά του, πρόσβασης, διαγραφής και περιορισμού της επεξεργασίας με βάση τις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού, αποστέλλοντας σε κάθε περίπτωση σχετικό αίτημα στο E-mail: @[email protected]
  Νόμιμος λόγος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστά:
  H δήλωση συγκατάθεσης του συμμετέχοντα στη λήψη ειδοποιήσεων σχετικά με προωθητικές ενέργειες, προσφορές, κτλ.

  Διευκρινίζεται ότι η συμπλήρωση της δήλωσης συγκατάθεσης δεν συνιστά από μόνη της, προϋπόθεση για τη συμμετοχή του καταναλωτή στον παρόντα Διαγωνισμό, αλλά παρέχεται σε προηγούμενο χρόνο και εφόσον το επιθυμεί ο συμμετέχων, με σκοπό την ενημέρωσή του για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Διοργανώτριας.

 3. Χρονικό ΔΙάστημα Αποθήκευσης

  Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:
  Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
  Επιπρόσθετα, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μέχρι ανακλήσεων της συγκατάθεσης. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας, Email: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας που ορίζει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (2016/679) ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου εδώ.

Μπες και εσύ στον κόσμο του glο™!

Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή

*Το glo™️ θερμαίνει τα sticks χωρίς να τα καίει. Η μέτρηση γίνεται σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου. Παράγει αερόλυμα, λιγότερη μυρωδιά και καθόλου στάχτη σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου. Αυτό το προϊόν δεν είναι ακίνδυνο και περιέχει νικοτίνη, η οποία είναι εθιστική ουσία.