ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ glo™
Για να αποκτήσεις πρόσβαση στον ιστότοπό μας θα πρέπει να επαληθεύσεις ότι είσαι καπνιστής και άνω των 18 ετών.
handx2_cy

Η ΓΕΥΣΗ,
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ

X2_Devices_Range4

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

100% ΓΕΥΣΗ ΚΑΠΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΚΑΥΣΗ*.
Η επιλογή της θέρμανσης του καπνού, αντί της καύσης του, είναι αυτό που κάνει το glo να ξεχωρίζει από τα παραδοσιακά τσιγάρα. Η νέα συσκευή glo hyper X2 συνδυάζει τεχνολογία με γεύση και νέες αισθήσεις. Το glo hyper Χ2 απελευθερώνει μια αυθεντική γεύση και δεν παράγει στάχτη. Ισχυρή όσο καμία άλλη στη σειρά glo, αυτή η συσκευή σου προσφέρει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις την εμπειρία σου επιλέγοντας μεταξύ δύο διαφορετικών εντάσεων χρήσης.

ΜΗΔΕΝ ΚΑΥΣΗ*,
100% ΓΕΥΣΗ ΚΑΠΝΟΥ.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ
ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

ΤΟ HYPER X2 έχει δύο λειτουργίες για να προσαρμόσεις τη γευστική σου εμπειρία: Standard (4 λεπτά ) και Boost (3 λεπτά). Πατώντας το μικρό πλαϊνό κουμπί μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Boost.

x2-animation-2
hyper-x2-info-gr

ΡΑΒΔΟΙ ΚΑΠΝΟΥ

Πολλές επιλογές που προέρχονται απο επιλεγμένο καπνό άριστης ποιότητας. Διαφορετικές προτάσεις διαφορετικών γεύσεων, διαφορετικών εντάσεων.
Το glo είναι συμβατό μόνο με ράβδους καπνού neo™ sticks. Η χρήση ράβδων καπνού εκτός από τα neo™ sticks μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη λειτουργικότητα της συσκευής και να ακυρώσει την εγγύηση της.

Βρες το κοντινότερο σημείο πώλησης

x2-devices-flavours-mob

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΠΝΟΥ;

Βρες το κοντινότερο σημείο πώλησης

x2-devices-flavours-mob

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΠΝΟΥ;

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.

100% ΓΕΥΣΗ ΚΑΠΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΚΑΥΣΗ*.

Μπες και εσύ στον κόσμο του glο™!

Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή

*Το glo™️ θερμαίνει τα sticks χωρίς να τα καίει. Η μέτρηση γίνεται σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου. Παράγει αερόλυμα, λιγότερη μυρωδιά και καθόλου στάχτη σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου. Αυτό το προϊόν δεν είναι ακίνδυνο και περιέχει νικοτίνη, η οποία είναι εθιστική ουσία.