ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ glo™
Για να αποκτήσεις πρόσβαση στον ιστότοπό μας θα πρέπει να επαληθεύσεις ότι είσαι καπνιστής και άνω των 18 ετών.

OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Διαγωνισμός glo™ με δώρα τεχνολογίας»

Η εταιρεία «Phoenicia Fereos Cyprus Limited» με έδρα το Γιάννου Κρανιδιώτη, 204, Λατσιά 2235, Λευκωσία, Κύπρος (εφεξής καλουμένη χάριν συντομίας «Διοργανώτρια»), διοργανώνει το διαγωνισμό με τίτλο «Διαγωνισμός glo™ με δώρα τεχνολογίας» στο πλαίσιο προώθησης των προϊόντων της.

Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους ακόλουθους όρους:

  1. Δικαίωμα Συμμετοχής – Προϋποθέσεις

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι καπνιστές έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι κάτοικοι Κύπρου και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι των εταιρειών Phoenicia Fereos και DigitalWise καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

Mε την καταχώρηση των στοιχείων του στο σύστημα CRM κατά την αγορά του προϊόντος «glo™» ο κάθε συμμετέχων δηλώνει ότι είναι καπνιστής, άνω των 18 χρόνων, και συνεπώς, ότι έχει την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα να ενεργεί πράξεις από τις οποίες απορρέουν δικαιώματα και υποχρεώσεις, όπως η αγορά προϊόντος ή η συμμετοχή σε διαγωνισμό.

2. Διάρκεια Διαγωνισμού και Κληρώσεις

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 λήγει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κληρώσεις:

  • Κλήρωση Μαΐου - Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 και οι συμμετοχές που θα ληφθούν υπόψιν ορίζονται από την Κυριακή 3 Απριλίου 2024 έως την Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
  • Κλήρωση Ιουνίου- Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 και οι συμμετέχοντες που θα ληφθούν υπόψιν ορίζονται από το Σάββατο 4 Μαΐου 2024 έως την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024
  • Κλήρωση Ιουλίου- Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 και οι συμμετέχοντες που θα ληφθούν υπόψιν ορίζονται από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 έως την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024
  • Κλήρωση Αυγούστου- Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024 και οι συμμετέχοντες που θα ληφθούν υπόψιν ορίζονται από την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 έως την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024
  • Κλήρωση Σεπτεμβρίου- Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 και οι συμμετέχοντες που θα ληφθούν υπόψιν ορίζονται από την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 έως το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024
  • Κλήρωση Οκτωβρίου- Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 και οι συμμετέχοντες που θα ληφθούν υπόψιν ορίζονται από την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024 έως την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
  • Κλήρωση Νοεμβρίου- Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024 και οι συμμετέχοντες που θα ληφθούν υπόψιν ορίζονται από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024 έως την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
  • Κλήρωση Δεκεμβρίου- Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2024 και οι συμμετέχοντες που θα ληφθούν υπόψιν ορίζονται από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 έως την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024.

Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται από εκπροσώπους της Διοργανώτριας οι οποίοι θα αναδεικνύουν σε κάθε κλήρωση τέσσερις (5) νικητές και τρεις (3) επιλαχόντες νικητές που έλαβαν συμμετοχή κατά το διάστημα που ορίζεται αναλυτικά παραπάνω για κάθε μηνιαία κλήρωση. Στις περιπτώσεις όπου δεν είναι εφικτό για οποιονδήποτε λόγο να υλοποιηθεί οποιαδήποτε από τις κληρώσεις την ημερομηνία που ορίζεται παραπάνω, η κλήρωση θα πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών μετά από την ανακοινωθείσα ημερομηνία.

Επιπλέον, στην τελευταία κλήρωση του Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2024 θα κληρωθούν δύο (2) ακόμη νικητές και δύο (2) επιλαχόντες εκ των οποίων ο πρώτος θα λάβει ένα (1) SMARTPHONE IPHONE 15 128GB BLACK και ο δεύτερος ένα (1) λάπτοπ- Apple MacBook Air with M1 Chip 13.3" QHD (Apple M1/7 Cores/8GB/256GB /macOS BigSur) Space Grey. Στην εν λόγω κλήρωση θα ληφθούν υπόψιν όλες οι συμμετοχές του διαγωνισμού από την ημερομηνία έναρξης (Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024) έως και την ημερομηνία λήξης (Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024).

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού και μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του ως άνω διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να περιορίσει ή παρατείνει τη διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού, οποτεδήποτε με τροποποίηση των παρόντων όρων.

3. Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει α) την αγορά του προϊόντος «glo™ hyper», β) την εγγραφή της συσκευής τους συμμετέχοντα στο σύστημα Customer Relationship Management (CRM) της Διοργανώτριας μέσω της ιστοσελίδας www.discoverglo.cy ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 80002211 ή μέσω των πωλητών σε σημεία πώλησης (π.χ περίπτερα, εστιατόρια, μπαρ κλπ.).

4. Έπαθλα

 Τα δώρα θα κερδίσουν οι συμμετέχοντες κατόπιν μηνιαίων κληρώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Διοργανώτριας, επί της Γιάννου Κρανιδιώτη, 204, Λατσιά 2235, Λευκωσία, παρουσία εκπροσώπων της Διοργανώτριας κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 2.

Τα δώρα κάθε κλήρωσης όπως απαριθμούνται στον παρακάτω πίνακα θα διανέμονται στους νικητές με  τη σειρά που εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα και σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξης του κάθε νικητή κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης στην οποία έχει λάβει μέρος.

Έπαθλα

8-Μαϊ

6-Ιουν

4-Ιουλ

5-Αυγ

6-Σεπ

3-Οκτ

1-Νοε

2-Δεκ

Σύνολο

Φριτέζα Αέρος ROHNSON MOD R-2828 με Αποσπώμενο Κάδο 1500 W 4.2 L Μαύρο

1

1

 

1

1

1

 

1

6

Σκούπα Ρομπότ Rohnson VC Mamba Plus RM-02 με Wi-Fi Λευκό

1

1

1

 

1

1

1

1

7

Bosch Μηχανή ροφημάτων Tassimo TAS1102

1

 

1

1

 

 

1

 

4

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Black

 

1

 

1

 

1

 

1

4

Turbo-x Drone Skyline III

 

 

1

 

1

 

1

 

3

SMARTPHONE IPHONE 15 128GB BLACK

 

 

 

 

 

 

 

1

1

Apple MacBook Air with M1 Chip 13.3" QHD (Apple M1/7 Cores/8GB/256GB /macOS BigSur) Space Grey

 

 

 

 

 

 

 

1

1

EARBUDS HUAWEI FREEBUDS SE 2 WHITE

 

 

1

 

 

1

 

 

2

Φορητό Ηχείο Marshall Emberton 20W - Black

1

1

 

1

1

 

1

1

6

Τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα.

Η Διοργανώτρια δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ελάττωμα στο δώρο.

5. Ανακοίνωση νικητών - Παραλαβή δώρου

Η ανακοίνωση των τελικών νικητών θα γίνει από τη Διοργανώτρια με post στη σελίδα www.discoverglo.cy και αντίστοιχα στο Facebook glo Cyprus.

Τα ως άνω δώρα θα παραδοθούν στον νικητή στην διεύθυνση που θα ορίσει ο ίδιος έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που θα ακολουθήσει την ανακοίνωση των νικητών από αρμόδιο υπάλληλο της Διοργανώτριας. Τα δώρα θα παραδοθούν στους νικητές αυτοπροσώπως εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) εργασίμων ημερών από την σχετική ειδοποίηση με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

6. Τροποποίηση Όρων

Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να μεταβάλλει τους παρόντες όρους, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκεια του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει με προηγούμενη ανακοίνωσή της με κάθε πρόσφορο προς τούτο μέσο.

7. Αποδοχή των όρων – Συναίνεση

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζεται η ενέργεια και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη της Διοργανώτριας η οποία δεν υπέχει καμία ευθύνη για όλους τους ανωτέρω λόγους.

8. Ακύρωση συμμετοχής στο διαγωνισμό

Οποιοσδήποτε από τους νικητές σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις,
(β) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος,
(γ) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με το νικητή για την αξιοποίηση του δώρου αποβεί άκαρπη (συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση μη καταχώρησης στοιχείων ταυτοποίησης ή/ και επικοινωνίας κατά την εγγραφή της συσκευής στο CRM).
(δ) σε περίπτωση άρνησης παραλαβής του δώρου από πλευράς του νικητή.
(ε) η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό, σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα της διοργανώτριας ή τα χρηστά ήθη και έθιμα, τη δημοσία αιδώ κλπ.
Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ενός νικητή, το δικαίωμά του στο δώρο το αποκτά ο αμέσως επόμενος επιλαχών.

9. Δικαιοδοσία - Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια της Λευκωσίας και θα εφαρμόζεται το Κυπριακό Δίκαιο.

Λευκωσία,  23 Ιανουαρίου 2024

 

Μπες και εσύ στον κόσμο του glο™!

Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή

*Το glo™️ θερμαίνει τα sticks χωρίς να τα καίει. Η μέτρηση γίνεται σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου. Παράγει αερόλυμα, λιγότερη μυρωδιά και καθόλου στάχτη σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου. Αυτό το προϊόν δεν είναι ακίνδυνο και περιέχει νικοτίνη, η οποία είναι εθιστική ουσία.